x تبلیغات
مطلب ازاد

 کانسپت چیست؟

 

 کانسپت چیست؟

 

دوره خلق کانسپت و ایده در واقع به عنوان روش ایده پردازی شنامی شود که در فرایند معماری و طراحی به عنوان یکی از مفاهیم اساسی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. در خلق کانسپ از روش هایی مانند روش توصیفی تحلیلی فرایندی که در طراحی مورد نظر است به صورت نظام مند یا به صورت الگوی محیط شناسی استفاده می گردد. خلق کانسپت به معنای ارائه نتیجه ای از ذهنیت اولیه و شناخت طراح از الگوها برای خلق بهترین و مناسب ترین طرح می باشد. این شناخت ممکن است عینی باشد و یا از مفاهیم انتزاعی برگرفته شود. در مورد خلق کانسپت باید دقت داشت که مفاهیم به گونه ای قابل فهم برای همگان ارائه شوند و از نظر محتوا و عملکرد دارای کاربردی مطلوب باشند. با در نظر گرفتن نوع طراحی و بررسی جوانب مختلف یک ساختمان با مفهوم کانسپت می توان متناسب ترین طراحی ممکن را ارائه نمود.

کانسپت می تواند شامل تعداد زیادی ایده باشد که توسط ایده پرداز ارائه گردیده است. در واقع در خلق کانسپت ایده هایی که در ذهن شکل گرفته می شود برای طراحی مطلوب شکل عینی به خود می گیرد. عینی شدن این طرح ها ممکن است به صورت نوشته یا ارائه طرح های گرافیکی و یا ساخت ماکت ها باشد.

مقوله های مورد استفاده در خلق کانسپت

مقوله هایی که برای دوره خلق کانسپت برای هنرجویان در نظر گرفته می شوند به طور کلی شامل مقوله قیاسی، الگوواره، مقوله منطقی و نظری می باشد. در روشی که با عنوان قیاسی مطرح می شود هدف نهایی ایجاد رابطه ای ذهنی و انتزاعی بین داده هایی است که گردآوری می شود. این روش بسیار خلاقانه بوده و یکی از مهم ترین منابع موجود برای آن، طبیعت می باشد. بنابراین استفاده از منابع موجود در طبیعت به عنوان داده های مهم در این امر تلقی می گردد.

در روش الگوواره با مطالعه پیشینه تاریخی معماری، الگوهایی برای جهت دادن و شکل گیری ایده ها مشخص می شود.

در روش منطقی برای خلق کانسپت، منابع مورد استفاده برنامه و اقلیم است و امروزه مورد توجه معماران زیادی قرار می گیرد. پایه اساسی در این روش انجام مطالعات می باشد و طراحی با روش های تحلیلی و منطقی از مطالعات صورت گرفته و نتایج به دست آمده از آنها صورت می گیرد. در واقع ایده پرداز با اطلاعاتی که به صورت منطقی از قوانین و داده های موجود به دست آورده طراحی را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.

داده ها برای تحلیل و جهت استفاده از الگوهایی برای خلق کانسپت به روش های مختلف جمع آوری می شوند و در حوزه های مختلف برای ساختمان هایی که کاربری تجاری یا اداری دارند و ساختمان های مسکونی پرسشنامه هایی برای جمع آوری اطلاعات ارائه می گردد. در نهایت داده هایی که گردآوری می شوند با نرم افزارهای مشخصی که برای تجزیه و تحلیل مسیر مشخص شده است تحلیل می شوند. در مورد خلق کانسپت استفاده از روش منطقی طرفداران بیشتری دارد.

در روش نظری برای خلق کانسپت طراحی بر پایه ریاضیات بوده و از قواعد هندسی در این روش استفاده می شود. در این مورد، طراحی بر اساس قواعد فلسفه نیز وجود دارد که نظرات فلسفی را برای طراحی مورد توجه قرار می دهد.

موارد مورد توجه در خلق کانسپت

برای خلق کانسپت باید مطالعات دقیق، محور موضوع مورد نظر صورت بگیرد. بعد از انجام مطالعات لازم است که نیازها تعیین شده و استانداردهای مشخص در این زمینه مدنظر باشد. بعد از آن مراحل تحلیل سایت و در نهایت ارائه ایده وجود دارد. پس از این که ایده ارائه گردید مرحله کانسپت و سپس طراحی صورت می گیرد.

دوره خلق کانسپت برای آشنایی هرچه بیشتر و بهتر جهت ایده پردازی است که برای افراد علاقمند ارائه می گردد. در این دوره سعی بر ارائه بهترین الگوها برای خلق ایده هایی ناب در طراحی و معماری ساختمان است. با در نظر گرفتن فاکتورهای متفاوتی می توان ایده های مختلف را ارزیابی کرده و بهترین آنها را برای پیاده سازی در محیط مورد نظر مورد توجه قرار داد. این دوره در حوزه معماری جهت پیشرفت هرچه بیشتر عوامل مربوط به طراحی مورد توجه می باشد. دوره خلق کانسپت در اصفهان به منظور ارائه طرح هایی ارزنده برای معماران و طراحان ارائه می گردد تا شاهد پیشرفت نتایج مطلوب و مفید در زمینه معماری باشد .

حمل بار از اصفهان به مرز خسروی

 

حمل بار از اصفهان به مرز خسروی

 

یکی از ۴ بخش عمده وزارت راه و ترابری سازمان راهداری و حمل نقل جاده‌ای می باشد.که در ادامه  مطلب قصد داریم مروری بر تاریخچه شکل گیری این سازمان داشته باشیم.

 

تاريخچه تشكيل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای

سرآغاز سازماندهی حمل و نقل کشور با فرمان امیر کبیر در سال ۱۲۷۷ هجری شمسی به منظور ایجاد بحریه نظامی بود.

در سال ۱۲۸۵ برای اولین بار اداره طرق و شوارع تاسیس شد.

در سال ۱۳۰۹ امور مربوط به راه از وزارت فوائد عامه جدا و وزارت طرق و شوارع تاسیس شد.

سپس در سال ۱۳۱۵ به علت وابستگی شدید نهادهای اقتصادی ، صنعتی و کشاورزی کشور به راه و نیاز به راه های اتومبیل رو ، وزارت راه با هدف تامین راه های ارتباطی کشور تشکیل شد.

مجدداً در سال‌های ۱۳۴۵ و ۱۳۴۷ تغییرات اساسی در سازمان و تشکیلات وزارت راه به وجود آمد و تشکیلات منسجم تری در وزارت راه شکل گرفت.

راه آهن دولتی ایران ، هواپیمایی کل کشور و مرکز هواشناسی سازمان های وابسته به وزارت راه بودند.

بر اساس قانون تصویب شده در سال ۱۳۵۳ وظیفه حمل و نقل به عنوان رکن اصلی وزارت راه و ترابری محسوب گشت و آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به علت ارتباط وظیفه با وزارت راه و ترابری ، جزیی از سازمان های وابسته به این وزارت در آمد.

علاوه بر آن سازمان بنادر و کشتیرانی به وزارت راه و ترابری منتقل گشت.

در سال ۱۳۶۱ تحولات عمده‌ای در زمینه حمل و نقل جاده‌ای ایجاد می‌شود و به همین منظور معاونت حمل و نقل جاده‌ای شکل می گیرد.

در سال ۱۳۷۳ وظایف حمل و نقل جاده‌ای از وزارت متبوع جدا و با شرکت سهامی خاص پایانه های عمومی وسایل نقلیه باربری ادغام شد. در همان زمان سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور تاسیس گشت.

به دنبال اين جابه جایی ؛ واحد دبيرخانه شورای عالی هماهنگی ترابری كشور ، اداره‌كل وصول عوارض اتوبان‌ها و دفتر هماهنگی ترابری نيز به سازمان مزبور انتقال یافتند.

 

وزارت راه و ترابری دارای چهار دفتر با نام‌ های:

- استاندارد تدوين و مقررات

- برنامه‌ريزی و آمار حمل و نقل

- هماهنگی ترابری

- امور حمل‌ و نقل بين‌ المللی

 

و چهار اداره‌ كل وزارت راه و ترابری شامل:

- ترافيك

- امور مسافری

- حمل و نقل بار

- پشتيبانی امور حمل و نقل

 

و دارای یک دبيرخانه تحت عنوان شورای عالی ترابری بود.

 

به علت گسترش فعالیتهای راهداری در سطح استان ها ، اداره کل راهداری به معاونت اجرایی و راهداری در سال ۱۳۵۴ تغییر شکل یافت و به منظور پشتیبانی فنی و عملیاتی استان ها ، ادارات فنی ایجاد شد.

 

در بدو تاسیس سازمان راهداری دارای دو شرکت وابسته تحت عنوان های:

شرکت حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران

و شرکت حمل و نقل بین المللی جمهوری اسلامی ایران بود.

 

در سال ۷۶ عنوان سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور به سازمان حمل و نقل جاده‌ای و پایانه ها تغییر یافت.

سپس در سال ۸۱ شرکت حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران از سازمان منتظر جدا کردید و به شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ملحق شد.

 

 

یکی از پایانه های رسمی و بین المللی غربی ایران مرز خسروی می باشد که در شهرستان قصر شیرین واقع شده است.

ارتباط زمینی ایران و قسمت غربی عراق توسط این مرز برقرار می باشد. به همین دلیل یکی از مرزهای پرتردد بسیار مهم کشور به شمار می‌رود.

 

برای حمل بار از اصفهان به مرز خسروی با کمترین قیمت ، به همراه بیمه نامه معتبر ، توسط انواع کامیون و تریلی های باربری به وب سایت ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 انتقال بار به نقاط مختلف مرزی

 

 انتقال بار به نقاط مختلف مرزی

 

در مقاله های پیشین ۴ بخش عمده وزارت راه و ترابری را نام بردیم. در این مقاله و مقاله‌ های آتی قصد داریم به تاریخچه هریک بصورت جداگانه بپردازیم.

 

شرکت راه آهن جمهوری اسلامی

یکی از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی ، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران می باشد.

وظیفه این شرکت نگهداری ، تعمیر و بهره برداری از شبکه راه‌آهن ایران می باشد.

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای ترابری کشور، عهده‌ دار ساخت و توسعه خطوط آهن در ایران می باشد.

 

تاریخچه شکل گیری:

در سال ۱۸۴۸ میلادی در دوره‌ی قاجار اولین راه آهن از رشت به بندر پیربازار و بندر انزلی احداث شد.

 

سپس در سال ۱۸۸۲ خط تراموایی میان تهران و شاه عبدالعظیم کشیده شد و در سال ۱۸۸۶ خط راه آهن محمودآباد یا همان سواحل جنوبی دریای کاسپین به آمل احداث شد.

بر اساس قرارداد امضا شده توسط ناصرالدین شاه قاجار در سال ۱۸۹۰ ایران به مدت ۱۰ سال از ساخت راه آهن بازماند.

در سال ۱۹۱۸ میلادی راه آهنی توسط انگلیسی‌ها با جنبه نظامی از بوشهر تا برازجان کشیده شد.

در سال ۱۳۰۴ برای احداث راه آهن اولین کارخانه ذوب آهن برای تولید ریل راه آهن احداث شد.

اما به علت هزینه های گزافی که در برداشت دولت تصمیم گرفت ساخت راه‌آهن را با ریل وارداتی آغاز کند.

نخستین مسیر، از خرمشهر به بندرگز کشیده شد.

سپس در سال ۱۳۱۴ بهره‌برداری کامل از راه آهن آغاز شد و به منظور حفظ انتظامات و اجرای مقررات و تنسیقات اختصاصی راه آهن پلیس انتظامی مخصوصی تشکیل شد.

در نهایت جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۱۵ راه‌آهن به تهران رسید.

از آن پس وزارت طرق و شوارع مامور ساخت سایر خطوط شد.

خط گرمسار به مشهد اولین خطی بود که بعد از خط سراسری در سال ۱۳۱۶ شروع به احداث شد و در سال ۱۳۲۰ ساخت آن پایان یافت.

پس از پایان جنگ جهانی دوم وزارت راه عملیات ساخت راه‌آهن را در سال ۱۳۲۶ مجدداً آغاز کرد.

و در سال‌های ۱۳۳۳ و ۱۳۳۴ اداره ساختمان وزارت راه و موسسه راه‌آهن دولتی ایران اقدام به رای گذاری کردند و در سال ۱۳۵۵ خاتمه یافت و در همان سال قبول بار از همه نقاط راه‌آهن به این خط پذیرفته شد.

 

خط تهران به تبریز دومین خطی بود که پس از تکمیل راه آهن سراسری احداث شد.

کشور آلمان نازی به ساخت راه‌ آهن کمک بسیاری کرد چراکه در زمان هیتلر برای حمله به همسایه شمالی ایران یعنی اتحاد شوروی به خطوط راه آهن نیاز داشت.

به علت نقش پر رنگی که کشور آلمان نازی در ساخت راه آهن های ایران داشت رضاشاه پس از پایان ساخت راه‌آهن تصمیم گرفت که دو ایستگاه راه آهن را به القاب هیتلر تحت عنوان های  "رهبر" و "پیشوا" اختصاص دهد.

علاوه بر آن آرم مشهور آلمان نازی یعنی صلیب شکسته در سقف ایستگاه راه آهن تهران حک شد .

 

بیشترین تردد های باربری در ایران به مرزهای غربی همچون عراق می باشد.

یکی از شهرهای پر تردد و باربری به عراق ، مهران می باشد و اکثر جا به جایی ها از این شهر صورت می‌گیرد.

از جمله مدارکی که برای ارسال بار به نقاط مرزی نیاز است می توان به مواردی همچون ؛ کارت بازرگانی،  مجوز صدور ، گواهی استاندارد ، قیمت گذاری کالا توسط گمرک و وکالتنامه اشاره نمود.

مناسب ترین وسایل نقلیه برای حمل بار به مرزهای کشور کامیون های مسقف یا خاور‌های مسقف می باشند.

 

برای اطلاع از تعرفه های حمل بار از اصفهان به مهران با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

حمل بار از اصفهان به مهران

در مقاله های پیشین ۴ بخش عمده وزارت راه و ترابری را نام بردیم. در این مقاله و مقاله‌ های آتی قصد داریم به تاریخچه هریک بصورت جداگانه بپردازیم.

 

شرکت راه آهن جمهوری اسلامی

یکی از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی ، شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران می باشد.

وظیفه این شرکت نگهداری ، تعمیر و بهره برداری از شبکه راه‌آهن ایران می باشد.

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای ترابری کشور، عهده‌ دار ساخت و توسعه خطوط آهن در ایران می باشد.

 

تاریخچه شکل گیری:

در سال ۱۸۴۸ میلادی در دوره‌ی قاجار اولین راه آهن از رشت به بندر پیربازار و بندر انزلی احداث شد.

 

سپس در سال ۱۸۸۲ خط تراموایی میان تهران و شاه عبدالعظیم کشیده شد و در سال ۱۸۸۶ خط راه آهن محمودآباد یا همان سواحل جنوبی دریای کاسپین به آمل احداث شد.

بر اساس قرارداد امضا شده توسط ناصرالدین شاه قاجار در سال ۱۸۹۰ ایران به مدت ۱۰ سال از ساخت راه آهن بازماند.

در سال ۱۹۱۸ میلادی راه آهنی توسط انگلیسی‌ها با جنبه نظامی از بوشهر تا برازجان کشیده شد.

در سال ۱۳۰۴ برای احداث راه آهن اولین کارخانه ذوب آهن برای تولید ریل راه آهن احداث شد.

اما به علت هزینه های گزافی که در برداشت دولت تصمیم گرفت ساخت راه‌آهن را با ریل وارداتی آغاز کند.

نخستین مسیر، از خرمشهر به بندرگز کشیده شد.

سپس در سال ۱۳۱۴ بهره‌برداری کامل از راه آهن آغاز شد و به منظور حفظ انتظامات و اجرای مقررات و تنسیقات اختصاصی راه آهن پلیس انتظامی مخصوصی تشکیل شد.

در نهایت جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۱۵ راه‌آهن به تهران رسید.

از آن پس وزارت طرق و شوارع مامور ساخت سایر خطوط شد.

خط گرمسار به مشهد اولین خطی بود که بعد از خط سراسری در سال ۱۳۱۶ شروع به احداث شد و در سال ۱۳۲۰ ساخت آن پایان یافت.

پس از پایان جنگ جهانی دوم وزارت راه عملیات ساخت راه‌آهن را در سال ۱۳۲۶ مجدداً آغاز کرد.

و در سال‌های ۱۳۳۳ و ۱۳۳۴ اداره ساختمان وزارت راه و موسسه راه‌آهن دولتی ایران اقدام به رای گذاری کردند و در سال ۱۳۵۵ خاتمه یافت و در همان سال قبول بار از همه نقاط راه‌آهن به این خط پذیرفته شد.

 

خط تهران به تبریز دومین خطی بود که پس از تکمیل راه آهن سراسری احداث شد.

کشور آلمان نازی به ساخت راه‌ آهن کمک بسیاری کرد چراکه در زمان هیتلر برای حمله به همسایه شمالی ایران یعنی اتحاد شوروی به خطوط راه آهن نیاز داشت.

به علت نقش پر رنگی که کشور آلمان نازی در ساخت راه آهن های ایران داشت رضاشاه پس از پایان ساخت راه‌آهن تصمیم گرفت که دو ایستگاه راه آهن را به القاب هیتلر تحت عنوان های  "رهبر" و "پیشوا" اختصاص دهد.

علاوه بر آن آرم مشهور آلمان نازی یعنی صلیب شکسته در سقف ایستگاه راه آهن تهران حک شد .

 

بیشترین تردد های باربری در ایران به مرزهای غربی همچون عراق می باشد.

یکی از شهرهای پر تردد و باربری به عراق ، مهران می باشد و اکثر جا به جایی ها از این شهر صورت می‌گیرد.

از جمله مدارکی که برای ارسال بار به نقاط مرزی نیاز است می توان به مواردی همچون ؛ کارت بازرگانی،  مجوز صدور ، گواهی استاندارد ، قیمت گذاری کالا توسط گمرک و وکالتنامه اشاره نمود.

مناسب ترین وسایل نقلیه برای حمل بار به مرزهای کشور کامیون های مسقف یا خاور‌های مسقف می باشند.

 

برای اطلاع از تعرفه های حمل بار از اصفهان به مهران با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

تاریخچه حمل و نقل 

 

تاریخچه حمل و نقل 

 

صنعت حمل و نقل مانند سایر صنایع دیگر از گذشته تا کنون دچار تغییر و تحولات زیادی شده است.

از عوامل موثر بر تاریخچه باربری می توان به گسترش جاده ها و افزایش جمعیت بشر اشاره نمود.

 

چه عواملی باعث روند شکل گیری تاریخچه باربری شده‌اند ؟

در ابتدای زندگی بشر، زمانی که انسان نه تنها به سفر فکر نمی کرد بلکه هیچگونه وسیله‌ای هم برای حمل و نقل و جابجایی در اختیارش وجود نداشت ، از طریق چهارپایانی همچون اسب ،  قاطر و ... وسایل خود را جابجا می کرد.

در آن زمان ها مردم یکجانشین بودند و نه تنها شهرها گسترش نیافته بودند بلکه جاده‌ای هم وجود نداشت.

درست زمانی که بشر با سفر کردن آشنا شد و موفق شد از طریق چوب و سایر ابزارها در دریا سفر کند و به کشورهای دیگر پا بگذارد با معنا و مفهوم حمل و نقل آشنا شد و از آن موقع تاریخچه باربری شکل گرفت.

 

توسعه شهرها ، راه ها و جاده ها از مهم ترین دلایل پیشرفت باربری محسوب می‌شوند. همچنین با گسترش ارتباطات صنعت باربری دچار تغییر و تحولاتی عظیم شده است.

امروزه سهم عمده‌ی صنعت باربری متعلق به حمل و نقل جاده‌ای و باربری بین شهری می باشد. چرا که طول مسیرهای زمینی و جاده‌ها بسیار بیشتر از ریل و دریاها می باشد.

دوران هخامنشی نقطه عطف تاریخچه حمل و نقل باربری به شمار می رود.

در دوران هخامنشی پیشرفت چشمگیری در صنعت باربری رخ داد و باعث شد تا حمل و نقل رونق زیادی بگیرد.

 

مهم ترین عوامل رونق صنعت باربری :

- گسترش و تسهیل حمل و نقل

- افزایش ارتباطات بازرگانی

- توسعه راه ها و جاده ها

 

گسترش و تسهیل حمل و نقل : 

در دوره های قبل از هخامنشی باربری بسیار دشوار بود. اما ساخت ابزارهای پیشرفته در دوران هخامنشی باعث سهولت در حمل و نقل شد.

از جمله مواردی که دچار تغییر و تحول زیادی شدند ؛ حمل و نقل زمینی و ریلی بود.

 

افزایش ارتباطات بازرگانی :

یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر رونق حمل و نقل در دوران هخامنشی ؛ افزایش ارتباطات مالی و بازرگانی بود.

به علت وسعت زیادی که قلمرو هخامنشی داشت ، پادشاهان توانسته بودند تسلط و حاکمیت خوبی بر سایر کشورها داشته باشند و همین امر موجب شده بود که ارتباطات خود را از جهات مختلف توسعه دهند.

علاوه بر آن این ارتباطات سبب حمل و نقل و رفت و آمد شده بود و این خود امری بسیار مهم و نیکو به شمار می رفت.

 

توسعه راه ها و جاده ها :

در دوران هخامنشی بود که شهرنشینی گسترش یافت و به دنبال آن راه های ارتباطی و جاده‌ها توسعه یافت.

توسعه جاده‌ها موجب شد که روند حمل و نقل تسهیل یابد و رونق گیرد.

همچنین امنیت ایجاد شده و مراقبت از جاده‌ها باعث شده بود که تاجرین و بازرگانان به آسانی رفت و آمد داشته باشند و کالاهای خود را جابجا کنند.

 

برای اطلاع از شرایط ارسال بار از اصفهان به تمام نقاط کشور به وبسایت مراجعه کرده و از خدمات حمل بار ما در کوتاهترین زمان بهره‌مند شوید.

 

 

 

 

 

حمل و نقل ایمن بار

 

حمل و نقل ایمن بار

 

مروری مختصر بر تاریخچه حمل و نقل و جابجایی کالاها :

یکی از دغدغه های اصلی و مسئله‌های مهم بشر از گذشته تا به امروز ، جابجایی کالاها می باشد.

انسان از زمان باستان با پدیده حمل و نقل آشنا شد و همزمان با پیدایش انسان و تمدن انسانی ، ارتباطات و روش های حمل و نقل و باربری تکامل یافت.

در ابتدا بشر برای حمل و نقل و جابجایی وسایل ، کالاها و کاروان های خود از چهارپایان استفاده می کرد.

در این نوع جابجایی ها به دلایل نبود وسایل نقلیه و طولانی بودن مسافت نه تنها حمل و نقل سخت و دشوار بود بلکه بسیار زمان بر بوده است بطوری که گاهی اوقات بعضی از این سفرها چندین ماه به طول می انجامید.

 

با گذشت زمان به تدریج چرخ اختراع شد و از آن در ساخت وسایلی همچون درشکه ، گاری و ارابه ها برای جابجایی کالاها توسط حیوانات بهره یافتند.

جابه جایی توسط ارابه های بزرگ به علت سهولتی که به دنبال داشت جایگزین حمل و نقل با پای پیاده شد و تجارت در بین شهر ، کشور و حتی قاره‌ها رونق گرفت.

در پایان قرن نوزدهم همزمان با وقوع انقلاب صنعتی و پیشرفت چشمگیر تکنولوژی ، تحولات بسیاری در صنعت جابجایی و ترابری رخ داد و راه های زمینی ، هوایی و دریایی دچار تحول عمده‌ای شدند و با کیفیت‌های بالایی احداث شدند و همچنین با اختراع و ساخت وسایلی چون قطار ، ترن و لوکوموتیوها تحولی عظیم در صنعت حمل و نقل و جابجایی صورت گرفت.

 

به مرور زمان با ورود به عصر پیشرفت و تکنولوژی غول های جابجایی نظیر هواپیما و کشتی‌های باربری اختراع شد و دیگر از مشکلاتی همچون زمان طولانی برای جابجایی کالاها برای مسافت های زیاد چون بین قاره‌ای و نگرانی بابت نابودی یا خرابی وسایل در طی حمل و نقل خبری نبود.

 به همین ترتیب استفاده از وسایل نقلیه مدرن و سریع السیر جایگزین راه های حمل و نقل و باربری گذشته شد و امروزه حمل و نقل و جابجایی کالاها در سراسر جهان به آسانی امکان پذیر می باشد.

شایان ذکر است که تا قبل از قرن اخیر ، اغلب راه‌های كشور خاكی بودند ؛ اما به تدریج ، بزرگراه ها احداث و جاده ها به صورت آسفالت در آمدند و وسایل حمل و نقل و جابه جایی توسعه یافتند.

بعدها مسئولیت معاونت حمل و نقل جاده‌ای به سازمان حمل و نقل و پایانه‌های كشور واگذار شد.

با گذشت زمان نیز خطوط راه آهن گسترش یافت و رشد بسیار زیادی نمود.

علاوه بر آن سیستم های هوایی مانند سایر بخش ها توسعه یافت و باعث شد زمان سفر کاهش یابد و حمل و نقل محموله های عظیم و سنگین بین مناطق مختلف به آسانی انجام گیرد.

 

امروزه حمل بار و وسایل به نقاط مختلف کشور با انواع وسایل باربری چون وانت نیسان ، خاورهای باز و مسقف ، هواپیما و ...  با بسته بندی های مطمئن توسط شرکت های حمل بار انجام می گیرد.

شرکت های باربری مانند شرکت باربری اصفهان تمام تلاش خود را در راستای رفع نیازهای باربری شهروندان برای حمل و نقل ، جابجایی و حمل بار را بر عهده می‌گیرد.

با گسترش فناوری و دنیای دیجیتال دسترسی به شرکت‌هایی که خدمات حمل بار را از شهری به شهرهای دیگر ارائه می‌دهند بسیار آسان تر شده‌ است.

اکثر مواقع به علت طولانی بودن مسافت و وضعیت جاده ها کالاهای مورد نظر برای جابجایی به شهرستان ها دچار خسارت می شوند. از همین رو حمل و نقل و جابجایی صحیح و سالم بار مستلزم مهارت زیادی می باشد.

باربری اصفهان دارای بسته بندی مناسب ، چیدمان صحیح کالا در خودروی حمل بار و حمل و نقل با دقت در جاده ها می باشد.

برای اطلاع از نرخ حمل و نقل کالا و اسباب و اثاثیه منزل به وب سایت مراجعه کرده و از خدمات  این باربی کسب اطلاع نمایید.

 

 

صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد